dan före julafton

Idag var det inte många hundar som lämnades in på dagiset, tror många tog ledigt idag för att hinna handla det sista innan imorgon:) vi hade det sååå mysigt på dagiset, först var det långpromenad med janus som vanligt och det var som tur var uppehåll med regnet då;) sen la vi oss, jag och nästan alla hundarna i soffan och vilade lite, satte på lite julmusik och drack god nespresso kaffe. Har även en mjölkskummare så det blir såå god kaffe då!
Trimmade även kasper(berner sennen) lite idag för det blir så jäkla mycket att torka annars när det är så här blött och ggeggigt ute.
Det blev mest på magen och under hans tassar. Stängde dagiset kl 16.00 idag så vi åkte till skogen i balltorp direkt efter och där blev hundarna(speciellt lasse basse) så leriga och blöta så när vi kom hem blev det att skölja av dom med slangen utanför innan dom ens fick sätta en tass inomhus;)haha!
Tack alla mina underbara kunder som jag fått så fina julpresenter av, ni är så gulliga och tack för ett jättekul år med era fantastiska vovvar som varit helt underbara!!!


god jul!! här är söta nova med tomteluva!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0