snön regnar bort:(

Oj vad det regnar ute ute, snön försvinner sakta men det ska ju snöa senare idag så då gör det väl inget då:) måste ha snö för det är så mysigt och hundarna älskar det!!!
hundarna är supertrötta efter gårdagen, vi pendlade mellan min mor och fabians syster där dom fick smaka på en del grejer som fanns på julbordet, det blev mest köttbullar, bosse är helt tokig i köttb. Har blivit så snuvig men idag känns det mycket bättre, gick upp kl 08 och tog en promenad med dogsen och sen gick jag och la mig igen, vaknade vid 12 så jag har verkligen sovit ut. Tog även en lååång och varm dusch för att skölja ur min snuva hehe! det funkar faktiskt.
kl 16 ska vi vara hos mamma igen och äta upp resterna från julbordet, sååå gott! 
men imorgon har jag bestämt att det inte ska hända mycket, ska försöka ha på mig morgonrocken hela dagen, kanske tom när hundarna behöver gå ut, haha, det har faktiskt hänt, det börjar med att hundarna bara ska få en lite kisspaus men sen tänker jag att när vi ändå är ute och om vädret tillåter så kan vi j gå lite längre, då får man bara hoppas på att man inte träffar på någon och vips jag har man varit ute med hundarna i morgonrocken, snyggt!!!

snart är det lul!

Det får gärna komma lite mer snö...som även stannar kvar en stund på marken tack! det bara måste vara iallafall
lite snö på julafton för då får man ändå lite julkänsla.
ska dricka lite glögg ikväll för att få den rätta känslan och tända en massa ljus överallt. Bosse,palle,Acke och wilma sover som stockar efter allt bus denna dag. Bosse snarkar högt och wilma ligger snyggt på rygg med benen i vädret och drömmer nog om pipleksaker och köttbullar. Idag fixade jag en massa julkort på hundarna som jag klippte och klistrade på ett stort grönt fint papper och satte ut det vid ingången så alla kunde se. Jättemysigt för alla hundägarna att se sina vovvar med snygga tomteluvor, haha!

brrrr....jag fryser jättemycket idag så jag hoppas inte att jag håller på att bli sjuk:( ska nog dra över mig en varm filt medans jag dricker glögg.

måste nämna att jag köpte ett jättesnyggt halsband i storlek 80cm till bosse på rusta idag( inte ofta man hittar den storleken) det ser lite ut som ed hardys stil. även ett koppel i samma style. han blev sååå snygg och stolt i sina nya grejer.
ska ta kort på han imorgon!
NU ska jag dricka glögg!!

oj oj oj

ojojoj vad dåligt det går med bloggandet, är ingen bloggdrottning direkt men så blir det nog när man inte har datorn med på jobbet och när det är fullt upp på dagarna. det är hösttråkigt väder men iallafall någorlunda torrt ute så det är skönt med promenaderna på dagiset fortfarande. värre blir det ju när den riktiga vinterkylan kommer men det är ju bara att bita ihop och inte glömma dom jäkla vantarna som jag har tndens att göra:) imorgon blir det nog att ta enlångpomenad från dagiset hem till mig igen. då är hundarna riktigt trötta efter den promenixen.vi med. hehe!!! tror jag ska köpa med lite extra mjölk till dagiset imorgo så jag kan värma en stor kopp med varm choklad och mysa med hundarna mellan promenaderna. och fira att det är fredag, härligt att få sova ut på lördag och sen åka iväg med hundarna för en långpromenad i någon bra skog, ska även försöka hinna med
att lägga ett spår till bosse, det var ett
tag sedan. nä nu är klockan alldels för mycket, igentligen ska jag gå och lägga mig kl 22 för annars kommer jag inte upp på morgonen kl 05.30 så god natttttt!!

RSS 2.0