hälsa och helhet

Var med bosse hos osteopaten igår och han älskar att gå dit! Dom masserar han så gott att han går upp på bordet så fort vi kommer in och väntar på att stefan eller pia ska börja.
Igår var det först pia som gav honom elchock på hans dåliga tass(som snart är frisk:) och sen kom stefan in och "manipulerade" hans rygg med en liten pistol...haha...det såg ut som det iallafall, han laddar den och skjuter från på olika ställen längs med ryggen. Dunderkuren för bosse för han har blivit så bra av att ha gått på behandling hos dessa duktiga människor. Pia är så duktig och säger alltid när vi kommer att åhhh är bosse här idag, hon är väldigt förtjust i honom och det är bosse i henne oxå!!!

bosse redo!

söta pia

 Han får inte riktigt plats på bordet så hans huvud får ligga i mitt knä hahaha!




söta underbara ninni



 söta ninni vill inte lämna mitt knä i soffan

 här kurar hon ihop sig under en mjuk filt efter att ha varit ute i ett ösregn.

och sen så somnade hon gott:) 

hovås kallbadhus

Jag sipprar på lite rose vid hovåsbadet:) Ledsen jag ser lite trött ut men det var på min första semesterdag;)

 maria var med och hjälpte till med drickat;) visst är hon söt!!

goodmorgon???

Oj va det har mullrat och blixtrat på himlen hela natten....har inte sovit mycket...igårkväll när vi var ute med hundarna blixtrade det rejält och inga av hundarna reagerade, så skönt med hundar som inte blir rädda! själv kan jag inte låta bli att hoppa till varje gång himlen sprakar loss med blixtrar, men samtidigt är det så vackert och häftigt. det blir även så coola färger på himlen och det är en sådan skön dramatiskt känsla över det hela.
men ändå var det svårt att sova och nu på morgonen bara öser regnet ner.
bosses mage kurrar som ett åskmoln oxå så han fick först komma ut och då ville han bara äta gräs men han fick mat när han kom in och det ville han gääärna ha;)
Palle stack iväg på ett äventyr, han kan göra det ibland på mornarna och sen står han som ett fån utanför dörren och vill att jag ska släppa in honom haha! bianca är lite fin i kanten när hon ser att det regnar och stod bara i dörren och kisade ut lite och sen sprang hon tillbaka till sängen och bäddade ner sig igen.
Acke rörde inte ens ögonbrynet när jag ropade på honom att nu är det morgon....upp och hoppa...glöm det sa han och väck mig kl 12 istället;)

här kommer lite mysiga sommarbilder på vår sista dag på dagiset innan semestern.....

 bianca vill inte komma upp ur vattnet:)

 sååå härligt!!!!

ebbas fot börjar halka iväg...???

elton simmar

Jag och Mozart kramas




moz simmar....så duktig

 moz räcker ut tungan och meddelar att nu har jag simmat färdigt haha;)

 love simmar för fullt

ok....alla hundarna rastade...de som ville gå ut i det härliga vädret idag(regnar för fullt) och alla har fått frukost och nu ligger dom och sover igen, då passar jag oxå på att sova lite till och laddar inför nästa runda med doggsen, undrar vad vi ska hitta på.....beror på vädret...hoppas det slutar regna...:(

lugn dag...skönt

såg filmen farsan häromdagen med min lillebror och hans girl maria, filmen var superolig men sen var vi trötta och så här trötta var dom...

hahaha...


idag har jag slappat en del och städat lite, och planerat vad jag ska laga för god mat til min älskling när han kommer hem från jobbet, var och fikade med lillebror på 421 så då handlade jag kyckling som jag grillade, potatis med mycket grönsaker i ugnen och sen till det hade jag naturell youghurt och krossat myntablad...mmmmums blev det;) lillebror köpte fina kläder som överraskning till sin maria...så gulligt....och vad glad hon kommer bli!!(jag köpte oxå lite kläder, kan inte gå in i en affär utan att handla NÅGOT;)

som lyxig topping på vår kväll korkade vi upp lite bubbel och korken höll på att fastna i taket.... så mycket fart var det i den;) sen fick min älskling massage.....mysigt....men bara för att nästa gång är det hans tur..hehe!!!

vackra bianca solar..

Jag solar nästan aldrig,,,men en liten stund är skönt!!

 

 sudden svalkar sig i en liten minipool vi fixat till hundarna, så skönt för honom, stackars alla hundar med svart päls:( efter detta doppet blev han jättepigg och skuttade omkring och skulle torka sig...gärna på mig oxå haha!!

hotell avalon

För några veckor sedan fick jag ett ryck och bokade ett rum på hotellet avalon inne i göteborg. Eftersom vi jobbar så mycket så kommer vi inte iväg så ofta men  så tänkte jag att vi måste ju inte åka så långt bort för att få lite semester....hum....minisemester iallafall;)

Elisabet ställde upp med att passa hundarna hemma, så jättesnällt!!!!

Bokade ett jättefint rum som låg på högsta våningen och tillgång till deras pool på taket, när man står i den kan man se folk gå nere på gatan utanför hotellet, jättehäftigt.

Mycket trevlig personal, god mat, trevligt badkar...hehe... och en ännu trevligare säng....sov så gott efter allt trevligt vi hittat på;)...och på morgonen vaknade man av underbart väder, stor frukostvagn inrullandes efter beställning och som avslutning på helgen åkte vi paddan!! hahaha....det var jättemysigt och väääldigt längesedan man åkte den, vi kände oss som turister i vår egna stad....märkligt;)


badrummet

fabian börjar dricka av champagnen vi beställde upp:)

fabian hittade coola bangolufsen högtalare som han inte kunde hålla händerna ifrån haha...

fabbe badar i poooolen

 vi hade en jättefin balkong


nyvaken och sugen på frukost.....

 frukostvagnen...mumsss





coool brud....??haha

kolla in denna snygga hunddagisfröken.....jag...haha! snygg fronthund iallafall...söta tippan!!!!

RSS 2.0