hej och hååå

helgen gick alldeles för fort förbi men mycket trevlig ändå, igår träffade jag karro som följde med mig till hundgården i mölndal där vi släppte ut hundarna så dom fick springa av sig innan jag skulle på kalas hos fabans bror jocke som fyllt år:)  dom ville att jag skulle ta med mig en vovve och då fick det solklart bli tingeling, hon älskar ju alla och alla älskar henne haha...tänkte även ta med palle men han är fortfarande inte helt ok i ryggen än så han måste fortfarande hållas ganska mycket i stillhet. vet inte nu om det kommer bli op för han har blivit så
bra på kort tid, vi får se vad ct röntgen visar den 4 nov först.
det blev supergod skaldjursoppa hos jocke och gott bröd att doppa med i och jag älskar ju sådant så jag tror nog jag hade ätit en hel limpa när jag hade doppat färdigt i soppan hahaha!!!
även mycket gott att dricka var det och sen glass med massa chokladsås och maränger...mums... bra att sitta vid barnens bord då jag kunde ta extra maränger från deras bord;)
Glöm inte att dra tillbaka klockan en timme idag, söndag, nu ska jag hoppa tillbaka till soffan och kramas med min faban!

löööörda

Åh så glad jag är att det är lördag och att det är så fint väder:)
ringde karro och frågade om hon ville följa med ut till billdal och gå i skogen lite med lasse,palle,Arwen och Aragorn. Vi tog en liten runda på 20 min med mina och sen en lite längre med arwen och Aragorn då lasse och palle är sjuklingar båda 2:( lasses ena bogled har inte läkt som den ska och palle har ont i sin rygg( antagligen måste han opereras). detta är så tråkigt för palle är så glad på livet när han får springa lös och härja i skogen. Men tror att det kommer bli jättebra efter operationen så vi får hålla ut lite och hålla honom i koppel så länge.
Min underbara älskade sambo fabian har idag fixat 4 ramper  till palle så han inte
ska behöva hoppa upp i soffan,sängen och även sofforna på dagiset. Han är det bästa som finns!!!!

Ha en mysig lööörda


RSS 2.0