halloweeeen

tycker det är "jättemysigt" att det är hallowen till helgen...synd bara att jag varit för trött denna vecka för att organisera att alla hundägarna jättegärna får klä ut sina hundar på freda men det kommer ju fler halloween:) däremot har det blivit en massa ljus och dekoration vi d ingången och imorgon ska jag köpa pumpor som vi ska gröpa ur och sätta ljus i och ha på trappan vid ing. det blir nog jättebra.... sen blir det nog lite maskerad med hundarna ändå för något gammalt lakan kan man ju alltid hitta och klippa hål på så vi får några spöken hahahaha....kul!!!! 

nä nu blir det en kvällspromenad med alla hundar... sov gotttt!!!

blåbär??

Idag när vi promenerade i skogen sprang alla hundar och busade! det var ett tåg efter tippan(golden tik) som rudae av glädje över berg och djupa buskar så när de hade busat färdigt hade tippan en massa rött på nosen och benen och jag trodde hon hade skadat sig....men hon hade ju plöjt bär när hon sprang så jag pustade ut och bara skrattade.  busiga hundar!!! här är tippan och myser efteråt med carrro:)

idag åkte de söta pantertanterna alice o ruth hem:(

De har varit hos mig en vecka medans husse o matte varit bortresta, jag har passat dom flera gånger förut och dom är så underbara. de behövde aldrig ha något koppel för dom följde mig vart jag än gick, så duktiga:) lilla ruth älskar att ligga i soffan och mysa under en filt eller på en kudde och alice står vid soffkanten och vill ha hjälp upp och vill oxå vara med haha!!

söta ida som jag brukar passa


bosse bäbisbok

världens lugnaste duktigaste bäbis vovve var ju ändå BOSSE ..the one and only......gjorde en bosse bäbisbok när han kom till oss..haha!!! gulligt va!

söta lana

idag hade min  underbara och duktiga praktikant karro med sig sin lilla schäfervalp lana! hon är strax 4 månader och hon tar hand om henne genom hemvärnet tills hon blir 18 månader, då kanske  lana måste lämna karro om hon klarar något/några tester för att se om hon är "duglig" till deras arbete. så starkt gjort av karro. hoppas allt kommer att gå bra.

hon är iallafall väldigt busig och klumpig så hon får sakteligen  följa med karro till dagiset några få timmar för att tränas med att vara med de andra vovvarna. Hon är än för ung än för att kunna vara hos oss heldagar .Det går jättebra och vissa vill busa med henne och vissa vill dämpa/lugna henne och det berkar gå framåt men det krävs mycket träning med en stor busig valp, haha känner att det är skönt att jag börjar få ordning på lilla palle nu.... han är ju strax året och är så duktig , speciellt på agilityn. han är så underbar!

coola muggar och skålar

det sitter fast en liten keramikhund i botten haha. köpte dom på bolagret. lite udda!

mysigt


ont i ryggen:(

tror jag sträckte mig igår på agilityn, vi hade så jäkla kul och sprang omkring och busade varje gång efter att han sprang en bana men min rygg sa knak vid ett tillfälle och jag trodde det inte var så farligt men jag har haft så ont i heeeela dagen. Därför har jag gått extra mycket idag för då har jag inte lika ont. måste visa ett kort på en nalle jag köpte till palle.

jag var inne i en hälsokost butik och där fanns det meganallar som man fick om man köpte 3 burkar med vitaminer, för barn! det var gumminallar som godis i burkarna fast tillsatta med vitaminer. jag ville ju bara ha nallen så jag köpte burkarna och käkar upp dom själv, det kan ju inte skada haha!! 

RSS 2.0