kurragömma

Oj vad kallt det var imorse men vilken fin dag det blev sen på vår promenad på dagiset. vi hade så mycket härlig energi så vi tog några vovvar och lekte kurragömma/sök i skogen:) jag gömde mig några gånger för palle och sen gömde sig carro för tippan. några andra hundar ville oxå hitta oss i skogen så det blev mycket motion för både hundarna och människorna. Det är så bra att gömma sig ibland för då får hundarna mer koll på var vi är! vi ska inte gapa och hålla koll på var dom är på våra promenader utan dom ska följa efter oss och kolla vart vi ska gå. då får man hundar som blir världsbäst på inkallning. träna på och ha kuuuul!!!

fin blus...tycker jag:)

Fast fabian tyckte jag såg ut som en homemaid brutta....en sexig sådan....tack älskling!!!!

vaknade av en blöt puss!

vaknade av att palle stusade upp och pussade på mig kl halv 7 så det vara att ta på sig morgonrocken och släppa ut hundarna på en liten promenad.

det är så skönt att gå ut med hundarna så tidigt för då kan alla hundarna vara lösa och man behöver inte bekymra sig om möte med andra människor eller hundar . Idag har ida o eddie(jack och parson russel) Alma(irländsk setter) brumma (boxer) och söta wilma(jack r) och såklart bosse och palle:) 

sen är det frukost för alla vovvar och sen kan jag gå och sova lite igen....mmmm vi sov till kl 10....sovmorgon så skönt:)

lämnade wilma kl 14 och sen åkte jag till en hundgård vid åby i mölndal så hundarna kunde få leka och springa men vi var inte där så länge för det luktade så mycket bajs och jag såg att folk hade varit jätteslarviga med att plocka upp efter sina hundar.

vi åkte till sandsjöbacka och fortsatte med en promenad istället, skönt och friskt väder idag. 
Jag tycker det är roligt att klä mig fint när jag är "ledig" på helgerna:) även när jag ska till skogen med hundarna och skita ner oss.... det finns ju tvättmaskin:) har ju iallfall stövlar på mig...rosa haha!

så duktiga startklara vovvar...bosse shaggy och bianca

kan ibland trassla till sig med kopplena:)

LÖPBANDET-för de hundar med extra energi eller de som behöver en bantningsplan


MELLAN PROMENADERNA ANVÄNDS OFTA DESSA AKTIVERINGSLEKSAKER

DOG BRICK (KLOSSARNA) ÄR VÄL ANVÄND!KLURIG KUL AKTIVERING:)

ROSA RUMMET

MODELLEN PALLE I SOFFAN OCH VÄRLDENS ROLIGASTE GOLDEN TIPPAN SOM KAN SÄGA MOOORMOOR....DEN DU!!

DET BLÅA RUMMET

HÄR POSERAR WILMA OCH TARJA:)

BILDER DAGISET-DET GRÖNA RUMMET

CINO SLICKER SIG RUNT MUNNEN OCH BIANCA ORKAR KNAPPT HÅLLA ÖGONEN ÖPPNA HAHA!

aaaagility

palle var på topp på agilityn idag och han var så glad att han tom kampade så kul med en leksak som belöning efter ett lopp i banan. och bosse fick sitta i bilen och titta på sin lillebror och han var så lugn och duktig!! på söndag blir det "tävling" med poäng, oj va spännande...vi måste träna träna, tur att jag har skaffat hinder mm från rusta:) nu är vi så trööta och palle har krupit upp i mitt knä i soffan. Och pensionathundarna Ida o Eddie( jack russel och parson jack russel) kom idag och ska stanna över helgen.

dom får oxå komma och mysa i soffan....mysigt!!!

gott gott

himlen öppnade sig

idag på vår första långpromenad såg det lugnt ut med vädret,tills vi hade gått runt hörnet då himlen öppnade sig och det blev riktigt ösregn med tunga droppar, vi sprang för att ta skydd under ett tak men det hann sluta ganska snabbt men den som blev helt förlamad var milou(fransk bulldog).Han blev så chockad av det tunga regnet att vi fick dra igång honom med lock av godis för att han skulle gå vidare. Han har ju varit med ute många gånger när det varit regn men detta kom så snabbt och tungt att han inte hann med, stackars söta milou. Sen sprang han och busade så glatt i skogen som vanligt igen hahaha!!

imorgon är det agility träning med palle och oj va vi längtar:)

bråttom till agilityn!!!

oj oj oj vad bråttom det blev, stänger dagiset 17.30 och agilityn börjar 17.45. trodde jag skulle hinna men det skulle packas in en massa saker i bilen och alla hundarna fick följa med för att heja på palle:) men jag blev 10 min sen så det var bara att smälta in och sätta igång med alla "moment".

det var första gången jag inte höll i palle när han gick balans på en ställning och då ramlade han av, det såg inte bra ut och jag ville bara krama om honom men instruktören gjorde det rätta och bad mig inte ömka honom idet ögonblicket, det vet jag ju så väl att jag inte ska göra men min första tanke var ju att han bröt något! och då vill man agera snabbt!!! han såg lite groggy ut men sen var han sig själv igen. 

Palle är en mycket tålig vovve. Han springer ju alltid som en tok i skogen och man tror att snart slår han sig men han bara studsar tillbaka och tycker att livet leker . Man kan ju inte begränsa dom utan dom måste lära sig själva att kolla var dom sätter sina små spralliga tassar:) efter träningen var det bara att skynda sig hemåt för att ta en promenad med hundarna och sen ge dom fooood!! tror jag behöver ett glas vin efter detta....mmm!!
kollar på idol, va duktiga dom är!! trevlig kväll


dimmig kväll

har precis varit på en mysig promenad med lillebror och hans maria och alla våra små "barn". Dom sprang av sig i skogen vid askims stallet och det började bli disigt och mörkt vid 19-tiden så då var det dags att gå hemåt.

har tänt en massa ljus hemma för att få ut det bästa av ångesten att det är söndag och man ska upp tidigt imorgon. kanske ska ta ett glas vitt eller rose oxå så känns det ännu bättre hehe!

idag plockade jag även fram palles agility hinder och tränade på släpet som han har haft lite svårt för men nu klarar han det grymt bra. så duktig min lilla clown. just det jag måste duscha honom innan vi går och lägger oss för han rullade i hästbajs förut:( buskillen!!!  trevlig kväll.

det goofiga smilet från min kärlek

 ledsen att många kort hamnar på fel håll:(

restaurang linneterassen

igår kväll åt jag och min älkling på restaurang linneterassen och vi hade så mysigt, så mysigt att det blev bara en kort på fabian när han gör ett goofigt smile:) vi startade med en mojito som fördrink, tycker det är så gott. Som förätt tog en skaldjurssoppa mmmmm såå god och fabian tog en kantarelltoast. Varmrätten blev lamm för mig och tonfisk för fabbe. Han är tokig i tonfisk när vi ska på rest. Den bästa han år var på rest. Hello monkey tjatar han gärna om.

Vi satt ute för det var så skönt varmt igår. Visst det fanns värmelampor men det var så skönt att man fortfarande kunde sitta ute!

Sen blev det gott vin och vi avslutade med en favorit dom har på deras rest. hallonmojito! inte mig emot...jättegott!

när vi var så mätta att vi kunde rulla ut så tog vi en liten promenad längs linnegatan och sen tog vi en taxi hem. Elisabeth hade varit hemma och passat vovvarna och hon hade gått och lagt sig i gästrummet med några hundar när vi kom hem ca 23.30. hundarna vaknar alltid när man kommer och det är Alltid lika mysigt att få en massa pussar från alla hundar när man kommer hem.

en glad cowboy


slitna cowboys på vägen hem


jag tar en paus


söta elisabeth


frida


karro

>

man kan vara fin även om man ska rida:)


sammanfattning av heeeelgen:)

Igår åkte vi till Nääs Slott och red på islandshästar, vi kidnappade min praktikant petrit och sa att vi skulle ut i skogen med hundarna och plocka svamp hahaha han är världens lättaste att lura!! han anade inte ens något när några av oss hade på sig ridbyxor och ridskor. skrattade så mycket att jag nästan åkte av vägen. väl framme kläckte vi vad som skulle hända och han blev nervös men han fixade det sååå bra. hon som hade hästarna är en riktigt tuff dam som är väldigt noga med att vi som är ovana ska göra rätt för att hästarna ska må så bra som möjligt. hon sa att om vi inte sträckte på ryggarna när vi rider så blir älvorna som är i skogen arga på oss. (hon är isländska och på island har dom älvor och troll i skogen)  min syster bor på island så hon har berättat lite om deras historier. det var helt underbart att rida för det var ett tag sedan, vi tultade och galopperade och jag hade ett sådant underbart pirr i magen och ett stort smile hela ridturen. snacka om att jag fick mersmak, dom har ridlektioner oxå så jag tror jag ska kolla in det.

det är så tryggt att rida på islandshästar. när jag red förut på travhäst så ramlade jag av och hade jättesvårt att komma upp i sadeln igen men när jag red på island med min syster kändes det grymt bra igen.

men det kändes tomt att inga hundar var med men dom hade fått en riktigt lååång promenad innan vi åkte så dom sov så gott när åkte.


rida

haha imorgon ska jag och några vänner ut och rida på islandshästar vid nääs slott. Det ska bli jättekul....återkommer med bilder.

äntligen freda

veckan gick fort och jag känner mig kass som inte hinner skriva mycket på bloggen men det är mycket vovvar som ska underhållas just nu:) känner mig som en bamba tant varje morgon och kväll när det är matdags för alla hundar hehe!!  Elisabeth kom precis förbi med acke och chili för hon ska på en reunion med sina gamla vänner från onsala, hon kommer få jättesköj!!! sen passar jag busiga bianca och söta tingeling(Australisk terrier) och en härlig blndrashund som heter Shaggy haha eller hur roligt namn!! han är jättesöt och jag tror han är blandning av en stövare och schäfer...snygging. sen på toppen har vi ju mina älsklingar bosse och palle. Idag har jag varit på Rusta och köpt en massa agility prylar för att träna med palle, det går så himla bra på kursen och han har så kul så då tyckte jag att han förtjänade att vi skaffade hem hinder mm för att träna:) igår var underbara Lukas och hälsade på oss. Han gick på dagiset för ca ett år sedan men så fick hans husse och matte bebbe och nu ska dom flytta till kungsbacka så när dom fixade på banken mm så fick lukas vara hos oss hela dagen, Vi hade det jättemysigt och bosse blev jätteglad!!! kasper och lukas.lukas på besök!palle ska alltid klämma in sig och sova hos sin STORebror bosse:)

mmm sovmorgon...

Så skönt att jag har sovmorgon imorgon då underbara elisabeth öppnar dagiset för mig, Tack gumman!!! Idag har det varit många som kommit med sina vovvar för att klippa klor. Kommer aldrig sluta att tycka det är "kul" att klippa klor, det känns så bra efteråt att klorna är nertrimmade:) ryktet har gått att jag är duktig på att ta mig an hundar som strejkar rejält vid kloklippning och det är väldigt smickrande! Tricket är att alltid vara lugn och att det går inte att klippa alla hundar på samma sätt, vissa vill ligga ner, vissa står hellre och vissa vill tex ha en massa godis för att bli lugna och då tycker jag att dom ska få det. det gäller även att visa med en gång att detta kommer jag att göra oc de slipper inte undan  oavsett hur mycket du skriker eller vill kravla dig ur, det är oftast över efter ynka 30sek:) ...men det förstår ju inte dom så mycket beröm och kel efteråt blir det!! trimmade även bianca idag och hennes husse och matte blev jättenöjda..puh:)  är även lite nere idag eftersom patrick swayze har gått bort, Jag älskar dirty dancing och det är en stor sorg att han inte kunde vinna över cancern! Usch va tragiskt, jäkla cancer som tar alltför mångas liv. Nu ska jag titta på idol för att se om det går att skratta lite....

redan söndag:(

oj va helgen sprang fort förbi, igår var vi hos min mor och firade att hon fyllt år, hon hade lagat jättegod mat, riven potatis med lax och goda såser. Senare gick vi till min bror kim och hans sambo Maria för att kolla på en film. Vi såg på en komedi som hette girlfriend ghosts och den var så kass. Den handlade om att han var en sådan tjejtjusare men tjejkompisen från när dom var små fick honom att ändra på sig och satsa på kärleken, blä, hur många gånger har man inte sett sådana filmer, som man kan räkna ut vad som kommer hända hela filmen. Och alla hundrana var jättetrötta efter att ha busat runt hos mamma hela kvällen. Det roligaste var när tyson ligger och gnager på palles bakben medan palle håller på och rensar bosses tänder, då stoppar han verkligen in hela sitt huvud i bosses käft. knäppisar!! Idag blev det sovmorgon ända till 11 (förutom att jag alltid vaknar runt 6-tiden och då får alla hundar springa ut i skogen på en kiss) eftersom vi kom hem så sent igår och då blev det samtidigt sen kvällspromenad för alla vovvar. solen skiner och det är härlig frisk luft ute. ska nog ta en långpromenad innan jag och palle ska iväg och träna agility!   

Mozart

Imorgon kommer Mozart och ska vara hos mig till på söndag,,,,då ska vi ut och rulla oss i gräset och skälla lite för att vi är så lyckliga  haha!!!


fredaaaa

när jag kom hem såg jag fabians bil och eftersom han är tidigare hemma än mig så är han säkerligen på baksidan och bygger på hundgården så jag släppte ut alla hundarna (bosse,palle,tyson,wilma och bianca) lösa för att springa runt och pussa lite på honom. Tyson är min lillebrors vovve och han är en liten blandras på chihuauhua och jack russel, wilma och bianca är mina dagishundar men som jag även ska ha på pensionatet över helgen:)
bosse blir så glad när man säger var e pappa? och han börjar leta som en tok och när han hittar honom ska han alltid borra in huvudet mellan mena och vill att fabian ska massera honom på öronen. Om man säger "dansa" så hoppar han upp med frambenen på axlarna och ska...dansa haha!!! när alla hundarna pussats färdigt sprang vi in för att hämta en kall öl så fabian orkar jobba lite till;) alla hundarna får sin kvällsmat ca 18.00 och sen var det som om dom fick ett sömnpiller och det började snarkas lite här och där, får väl vänta nån timma innan vi tar en promenad så jag tar väl mig oxå en öl då...gött att det är freda!! ha en trevlig kväll!!  Tyson trött efter maten.

mmmm...bacon

Idag har vi varit ute och gått extra mycket för det var så skönt att gå i solen, så fort vi såg skuggor gick vi runt dom bara för att få ha solen på oss så mycket som möjligt. När det var dags att laga lunch skulle jag göra tusen andra saker samtidigt så jag brände baconet jag stekte och det luktade bacon på dagiset resten av dagen men jag tror inte det var någon hund som klagade;) när vi var frdiga med promenaderna var alla hundarna mycket trötta och gick och la sig på alla sina favvoställen dom har. Förutom busiga bianca (blandras) och lilla elton som började leka med alla leksaker och sprang efter varandra. dom kan leka dygnet runt om dom fick. Palle har spytt lite väl mycket de sista dagarna så det är nog dags för en avmaskning för att ustesluta om det är något sånt. Karro, min jätteduktiga praktikant tittade förbi och hon är så flitig som bara tittar förbi och börjar borsta hundar och frågar vad som behövs göras. Det uppskattar jag så mycket!!! EN mycket underbar människa är även Elisabeth som hjälper mig väldigt mycket ,det finns ingen hund som inte gillar henne, dom dras till henne som en magnet så hon är alla hundarnas "gostant". det lustigaste jag är ju när cino bara helt plötsligt vill hoppa upp och krama henne mitt i en promenad. han bara får ett ryck och vill kela med henne, så lustigt:)  Mozart, vårt äldsta "dagisbarn" har fått på sig en söt barnstrumpa idag för att han har börjat dra efter lite med sitt ena framben så han sliter ovanpå tassen. Han blev precis 12 år och det är inte lätt när benen inte orkar så mycket längre men han är en riktig kämpe som vi älskar väldigt mycket!! Det bästa han vet är att pausa i promenaderna och få rulla sig gräset, då blir han valp på nytt och vill busa och skäller. Hans husse och matte gör allt för honom så nu åker dom till ett rehabställe där han får massage. Det tycker jag alla gamla hundar ska få när de blir stela och inte orkar lika mycket längre. Mozart har epilepsi men han har inte fått ett anfall på jättelänge så det är jätteskönt. Jag har inte haft erfarenhet av hund som haft epilepsi innan och dom var väldigt noga med att berätta detta och kolla hur jag ställde mig till det när han började men jag tyckte absolut inte att det skulle hindra att han skulle kunna börja hos oss för han var en underbar hund  redan vid första mötet. Han får tabletter varje dag och om han skulle få ett anfall har vi stesolid så han slappnar av fort. Han har aldrig fått ett anfall på dagiset men när jag har passat honom hemma på pensionat har han fått det och man förbereder så man har stesolid på olika ställen( en i köket , en i hallen, en i bilen mm) och man  föreställer sig hur man ska agera om han får ett anfall och att man ska vara lugn men när det hände första gången kan jag erkänna att jag kände verkligen hjärtat nästan hoppa ut ur halsen och jag nästan ramlade på vägen att hämta stesoliden, tur är att jag är så vaken på när det händer något annorlunda, då det även hände väldigt tidigt på morgonen, ca 05- tiden tror jag det var och jag hörde(är extremt lättväckt) att han la sig så klumpigt så jag rusade ut och han började precis krampa. Han fick stesoliden och han slappnade av ganska fort därefter och jag slappnade även också av.Jag befann mig i en liten chock en stund efter men när han började gå till dörren för att gå ut till gräset och lägga sig/sträcka på sig, blev jag lättad över att jag fanns där då det hände. Mozart!! du är världens kämpe!!!  bild på Mozart ovan, han är på höger sida. Vänster sida är det Teo som jag passat mycket på pensionatet. så fina!!

jättehärligt väder!!!

Idag har jag har jag inte haft några ärenden eller måsten så jag har kunnat slappna av 100%. Det enda som man inte får missa en sådan här skön och vacker dag är en riktigt lång promenad med hundarna och inte ha ett mål vart man ska gå utan bara går. Vi gick och gick så vi hamnade på Arken zoobutik för att hälsa på jenny lite och vi pratade ikapp oss lite, hon berättade om sin pojkvän Oskar som hon köpte en spindel till när han fyllde år, ja ni läste rätt, en SPINDEL!! en stor och hårig spindel som är "jättesöt" och heter Spirulina. Jenny är igentligen jätterädd fär spindlar men nu har hon en att öva bort det på:) gud va annorlunda men häftig present. Istället för att skaffa barn haha!! Sen gick vi hem och träffade massor med hundar och bosse var så duktig och satt och väntade tills han fick hälsa, han kan ibland skälla lite men det går bättre och bättre med det. Han är nu tre år och en mogen kille...man:) så duktig!! Palle han bara springer omkring som en clown och är mer intresserad av att hitta nya vägar att strosa på. vi träffade en lite briard valp på 10 vecor som hon hade gett namnet little big boy!? lite jobbigt och långt namn men men så söt. Hon hade även en vit schäfer som heter tian och en labrador som jag inte kom ihåg vad han hette, senare kom Pia med sin vovve Jack(blandning mellan alaskan och siiberian) mycket ståtlig och vacker hane och tjingade så det blev stort hundmöte till slut för det kom en dam en liten pinscher och sen kom det en massa små barn som ville klappa alla vovvar. Det är mysigt när det funkar med så många hundar och barn tillsammans.
Måste bara nämna att det har passerat en varg i vårt område,Sisjön/Askim, och först blir man lite skraj men sen känner man att det är synd om den som inte kan bosätta sig, hoppas den hittar ett ställe den till slut kan få leva i frid på!!

myskväll!

nu är vi äntligen hemma,efter dagiset åkte jag till Arken zoobutik och gjorde ett ärende och sen vidare för att hämta Acke för att han ska vara hos mig över natten, elisabeth, Ackes matte, berättade att han stoppat huvudet i ett getingbo tidigare idag och fick lite bulor här och där efter det busdådet. Han älskar att jaga getingar, han vill äta upp dom men inte så bra om munnen svullnar upp efter stick. tur hade han som inte fick något stick i munnen utan istället på andra ställen. försökte precis ta ett kort på bosse när han ligger och har en nalle i munnen, han brukar sova så, funkar som en snuttefilt haha! men kameran på mobilen vill inte funka just nu:( kanske beror på att jag var så dum som la mobilen i hans klövjeväska när vi var ute och gick i helgen och när han såg ett dike så skulle han hoppa i och plaska och därmed dränkte ner väskan med mobilen i. Så korkat eftersom jag vet att han ÄLSKAR att bada!! nu ska jag äta middag med min kärlek fabian så han får berätta hur det går med byggnaden av vår kommande hundgård bakom huset:) bosse och palle kommer bli så glada när den är färdig...nöjdast blir dom nog om dom får en pool i oxå eftersom de båda är tokiga i att bada:) men då får dom fjäska för "pappa" fabbe!!!

godmorning!!

Starten på denna dag blev en lång dusch för då blir jag så mycket piggare, brukar ta ut hundarna det första jag gör varje morgon men bosse rörde inte en fena när jag gick upp så han fick fortsätta att snarka lite. Brukar alltid åka förbi macken för att köpa en latte men min kära sambo fabian fixade gott te att ta med i bilen till jobbet, han är bäst!! han fixar frukost till mig nästan varje morgon, gröt, ägg, macka och te, riktigt stora frukostar:) det har faktiskt blivit en sådan vana att han gör det så när jag ska göra egen frukost så känner jag mig helt lost i köket och det smakar aldrig lika gott som när han gör det...så jag njuter så länge han fixar det, bästa killen, älskar honom otroligt mycket:) nu är jag på dagiset och vovvarna droppar in en efter en, milou, fransk bulldog, ligger och snarkar så gott och vårt nya tillskott elton, 5månader cavalier king charles, ligger jämte honom och sussar även han så gott. kasper, berner sennen, äter frukost för han åt inte upp allt hemma, medans cino,lagotto ligger i soffan bredvid och pillar sig i naveln. han är så söt! han viftar som en tok med sin svans varje gång jag tittar in i hans rum:) fram till halv tio kommer det att komma hundar och det är några kvar. kl 10 går vi på en långpromenad och det är skönt att det inte regnar...än:) här kommer ett morgon kort på cino när han ligger i soffan och "pillar sig i naveln":)

saknar palle!

oj oj vilken tönt jag är som saknar palle så jag snart spricker, han ska bara vara borta 1 natt och jag har redan ringt 2 gånger och frågat hur det går och det går toppen. skönt!! förstår inte hur alla som lämnar sina vovvar hos mig på inackordering kan vara ifrån sina vovvar så länge men dom är duktiga som fixar det och jag hoppas det beror på att dom känner sig trygga med att lämna dom hos mig. Tack alla  som vill lämna era hundar hos mig för jag tycker så mycket om varenda en:) när jag kom hem idag begav jag och bosse oss till närmsta busshållplats för att ta bussen  till  min bror bor och hälsa på lite, tog bussen för att bosse aldrig åkt buss förut och ville bara testa hur han skulle reagera och det gick jättebra, vi fick tom åka med gratis:) tror det var för att busschuffören blev så förtjust i bosse och sträckte ut sin hand hela tiden för att kela m honom. Bosse var jätteduktig så jag tyckte inte vi behövde ta bussen tillbaks när vi skulle hem utan då var det bara att gå och stå ut i det blöta vädret hela vägen hem:(  nu är jag så proppmätt för min älskade fabian serverade en jättelyxig middag, det blev potatisgratäng med rotfrukter och hjortkött till det, mmmm och ett glas rött så är man redo för djupdyk i sängen...zzzzzzgonatt! här kommer ett kort på min gosklimp på 80kg kärlek:)

PREMIÄR!!!!:)

ÄNTLIGEN....har jag kommit igång med min lilla vovve blogg, nu får vi ju se om jag är så flitig som jag tänkt vara med att skriva oxå!? ska göra mitt bästa! det är underbara cecilia hellman som hjälpt mig med allt angående min vackra hemsida  och blogg. Henne träffade jag innan jag öppnade hunddagiset då jag jobbade i en zoobutik(Arken i Sisjön) och hon brukade/brukar komma in och handla där med sin söta flat Sunny. Idag var det många trötta hundar på starten av dagen och jag var lika trött, både för att det är måndag men även för att det var sååå mörkt när man skulle upp, nu kommer hösten med stormsteg. Tycker det är det bästa vädret för hundar eftersom det är inte för varmt och inte för kallt så man kan ta riktigt långa och mysiga skogspromenader:)
Idag tog min jätteduktiga praktikant Karro med sig min lilla palle( cavalier hane på 10 månader) hem för att han ska övernatta hos henne. Vill att han ska komma ifrån "storebror" bosse ( sankt bernard 3år) lite eftersom han sitter som en böld i röva på honom, hehe, så det gör honom bara gott att få bli lite självständig och bara gosa med karro hela kvällen. Jag kommer sakna att ha honom gosandes i mitt knä i soffan ikväll men får väl dra upp bosse och krama lite innan han mosar mig, 80 kg vovve:) 80kg kärlek:)

Ha en underbar kväll:)

Välkommen till min blogg

Här är vi ute på en av våra dagliga rastningar!
Välkommen till Hundligans blogg!

Jag heter Angelika och driver Hundligan Hunddagis i Göteborg. På min blogg skriver jag om aktuella händelser, vad vi gör och du är förstås välkommen att skriva meddelanden till mig.

Vi hörs, nu ska vi ha en lugn sovstund innan det är dags för nästa aktivitet.
Hälsningar
Angelika


RSS 2.0