julmys:)

hoppas ni haft en jättemysig julhelg med era vovvar och familjemedlemmar:) vi har haft det så mysigt man kan ha det och njutit av massa god mat och kanske lite för många snapsar;)



 haha gäsp:)

dan före julafton

Idag var det inte många hundar som lämnades in på dagiset, tror många tog ledigt idag för att hinna handla det sista innan imorgon:) vi hade det sååå mysigt på dagiset, först var det långpromenad med janus som vanligt och det var som tur var uppehåll med regnet då;) sen la vi oss, jag och nästan alla hundarna i soffan och vilade lite, satte på lite julmusik och drack god nespresso kaffe. Har även en mjölkskummare så det blir såå god kaffe då!
Trimmade även kasper(berner sennen) lite idag för det blir så jäkla mycket att torka annars när det är så här blött och ggeggigt ute.
Det blev mest på magen och under hans tassar. Stängde dagiset kl 16.00 idag så vi åkte till skogen i balltorp direkt efter och där blev hundarna(speciellt lasse basse) så leriga och blöta så när vi kom hem blev det att skölja av dom med slangen utanför innan dom ens fick sätta en tass inomhus;)haha!
Tack alla mina underbara kunder som jag fått så fina julpresenter av, ni är så gulliga och tack för ett jättekul år med era fantastiska vovvar som varit helt underbara!!!


god jul!! här är söta nova med tomteluva!

lasse...min underbara krokofant;)

Äntligen har allt jobb och slit för lasse gjort sin nytta.....han är nu "friskförklarad" och får äntligen börja leva livet som en normal hund. det har ju minst sagt varit en pärs för både oss och lasse under hans första år, äntligen är han hältfri och kan vara utan smärtlindringen. Min sista utväg var ju så jäkla duktiga ortopeden Ole frykman som hjälpte oss och i måndas kom de magiska orden från honom...han är haltfri på båda benen...jiippii!!!
Tack Ole Frykman!!!!
Vi har ju varit på rehabiltering 2ggr/ vecka i flera månader och nu kan vi börja med att gå varannan till var tredje vecka istället eftersom vi inte helt släppa på hans träning än. Vill även tacka duktiga rehabtjejen kristina smith på västra djursjukhuset , och maria på kliniken i viskadalen har hjälpt lasse väldigt mycket och även masserat och givit honom laser för hans muskler. TACK!!!  och sist men absolut inte minst...världens bästa uppfödare gunilla mattson som varit ett enormt stöd för mig och lasse!!! hon är en  underbar människa som jag är väldigt tacksam att jag lärt känna! 
det är en härlig känsla att äntligen kunna låta lasse få springa lös i skogen.

 View IMG_8514....jpeg in slide show lasse i farten...men ser ut som han gör något annat;) hahahaha!








View IMG_8159....jpeg in slide show lasse med maria i viskadalen...palle vill oxå gå i vattenlöpbandet..haha!View IMG_4866....jpeg in slide show lasse på vibrationsbordet efter sin vattenträning, han kan nästan trycka på knappen själv för att sätta igång vibben....snart kan han fixa det! han tycker den är helt underbar, så fort han ser bordet så går han upp och väntar på att den ska starta haha....får skaffa ett sådant bord i julklapp till honom;)











myslördag

så sent ligger jag efter så jag ska berätta om i lördas....men så blir det när det mestadels är full fart;)
i lördas kom karro, sebbe,heidi,frida,elisabet och robban förbi för att äta good mat.
Det var jag som stod och slavade i köket och hundarna tittade på och städade gladeligen allt jag tappade på golvet i farten;)
Jag älskar att gå in på arla.se och laga mat därifrån som jag aldrig gjort förut och det blir alltid lika spännande och gott!!
till förätt gjorde jag sparris med parmaskinka som vi doppade i cremefraiche och citronskal, förätt blev biff med currysås och färsk pasta, till dessert stekte jag banan i kardemumma och kanel och så var det vaniljglass och en yoghurt med aprikos och vit choklad i till det. det blev supergott och alla var sååå nöjda.
under kvällen pratade och skrattade vi mycket, speciellt frida skrattade en del för hon hade nog fått lite fnatt av att hon var övertrött och jag är ju sådan att jag kan skratta bara för att någon annan skrattar så till slut fick man ju ont i magen och tårarna bara rinner hahahaha.  Alla hundarna fick plågas med att få på sig tomteluva och bli fotade och det är inte så lätt att få dom att sitta still då:)
det sötaste kortet blev på söta jackson, en pensionatvovve som var hos mig över helgen.


View IMG_3974....jpeg in slide show jackson


åh...längtar redan till sommaren:(


min lilla underbara palle, tror han var en säl i sitt förra liv;)

baaaada;)

RSS 2.0