gött...fredaaa!

 
då kör vi järnet;) och fixar slutpurten för denna veckan...ska bara dra i mig 5 koppar kaffe först hahaha! tvättade mitt vinterklädställ igår och så glömde jag att ta med mig dom imorse...jäklar...kommer frysa ihjäl!
Carro har kommit för nu är klockan 9.

 så här ser hon ut när hon ska styra upp vilka som ska ta vilka vovvar på promenaden hehe!

nu ska jag plocka fram alla byxor och tröjor jag hittar så jag inte fryser och så sätter vi igång!!!!
Carro tjötar på mig nu att sluta skriva!!!! okejdå:)

snön ligger kvar!

detta vädret är så mysigt, förutom att det är lite för halt på vissa ställen men då får man plocka fram broddarna:)
hundarna älskar att rulla sig i snön och solen skiner så man får energi.
lasse tycker det är jättekul att glida på isen och han tror att han kan äta upp all snö, palle vill gärna apa efter lasse och det ser för härligt ut!   
lilla lilly vår cockerbasset är på strålande humör nu efter sitt löp, hon är väldigt slö och tråkig långt innan och efter löp så nu börjar hon att bli sig själv igen. vi var i mölndals hundgård och annars brukar hon göra sitt och sden sätta sig vid grinden och vill in i bilen igen, men nu springer och skuttar hon, vill leka med mig och de andra hundarna. så skönt att se!  Hennes ägare har bestämt att hon ska kastreras för att slippa de humörsvängningarna och hela skendräktigheten hon får annars. Tycker det är jättebra.
är tillbaka på dagiset nu och alla hundarna har fått sin lunch så nu är det min tur att äta, jag svängde förbi restaurangen Aquarelle på vägen tillbaka och köpte skaldjurssoppa...mums...dom har grymt god mat där!

Måste visa den söta bilden jag hittade på en blogg jag läste igår, mitt hjärta smälter och tårarna börjar rinna..















  denna bild blev jag glad över...så duktig hund! hoppas dom får massa dricks från folk som går förbi!!

palle älskling

är så glad för palles rygg har blivit så bra, han är som som vanligt nu och är en sådan glad vovve, jag blir så lycklig av att se honom så tokbusig och glad som han alltid varit förutom då han hade väldigt ont i sin rygg.
Vi tränar vattenlöpbandet 2 ggr/veckan och det är så grymt bra träning, mjukt för musklerna men dom bygger muskler ganska fort. min älskade lilla padda:) du gör mig så lycklig!




fixade anlagsprovet...jippi

måste ju berätta att lasse fixade sitt anlagsprov i viltspår i söndas!!! han är såååå duktig!!! han är bara lite ängslig i starten och ska nosa på allt men sen blir han mer specifik och sätter fart...jättekul!!
nu ska vi träna och snart gå även öppen klass:)




smutsiga vovvar!!

idag bar det iväg till hundgården i mölndal eftersom jag inte hade så många vovvar idag så alla fick plats i bilen;)
i hundgården var det väldigt lerigt och det tyckte ju hundarna var så kul, hundar är väldigt lika grisar...dom
ska alltid till det mest geggigaste och busa busa busa.
Wilma hade jättekul med lasse som jagade henne överallt haha!!

 en lerfläckig wilma....såååå nöjd:)

idag funderade jag på om jag skulle klippa ner palle för att vi tränar ju vattentrasken 2ggr/ veckan och det tar sådan tid att torka honom efter men vet ju inte när kylan smäller till så vågar inte riktigt om han kanske tycker
det blir alldeles för kallt då? men har ju massa kläder till honom så jag tror nog trimmaskinen kommer fram imorgon?!

Elisabet var förbi och visade sin söta lilla bebbe...hon heter oxå wilma:) hon gav henne till mig hela tiden och jag blev så osäker på om hon inte skulle börja skrika och så, har blivit så ovan med bebisar, jag som var barnflicka i flera år när jag var tonåring och gjorde allt som hörde till ...byta blöjor m.m. men men mysigt var det för när man hade henne i famnen var man ju tvungen att varva ner och slappna av lite och sätta sig i soffan och titta på henne när hon grimaserar;)

 elisabet tog kort på oss:)

en skön dag

Idag när jag vaknade kände jag att mitt huvud var väldigt tungt och att min hals gjorde väldigt ont, jag hoppade in i en lååång dusch och efter det kändes det lite bättre men åh så seg start när man mår lite halvdåligt ju..
väl på dagiset så fixade jag ordning en ordentlig frukost och sen en stor kaffe..sen kom solens strålar och gav mig mer energi för att gå dagens första promenad med vovvarna:) Janus kom som vanligt och hjälpte till. tack för att ni finns!!! vi tog en låång prom i det härliga vädret så den andra prom idag blev inte alls lång, stackars nova kunde inte gå med på långprom idag för hon hade skadat trampdynan igår.
Igår såg jag blodfläckar överallt men kunde inte förstå vem det kom ifrån så gick igenom 5 hundar innan jag kom till nova som det var en trasig trampdyna på, hon haltade inte ens och sa inget, snacka om hög smärttröskel!
resten av min dag har varit jättelugn och skön! Kim kom förbi och tog en fika ( oh hjälpte mig att montera ihop en grind;) hahah!
Han är så snäll!!! Nu tittar jag på mästerkocken...massa god mat och duktiga kockar!
Ha en mysig kväll!

snöööööö:)

Äntligen kom det  snöö så vi snabbade oss ut för att gå en prom med doggsen då dom tycker det är så kul,
lasse ville slicka upp all snö och palle vill jaga snöflingorna...hahah!!!...good luck;)
vi njöt så länge vi kunde eftersom det inte skulle komma så mycket och sedan blir det ju bara slask av det:(


bettan kom förbi med sitt lilla underverk wilma!!! som ploppade ut dagen innan nyår, hon var så söööt och liten!
hon bara sov och gurglade lite bubblor emellanåt. hon har även gulsot så hon såg ut som en liten morot hehe!

Allting verkar ju gå bra med henne iallfall och bettan såg väldigt pigg ut...än så länge;)

efter jag stängde dagiset var det snabbt iväg till västra djursjukhuset för att gå på vattentrasken med palle och det gick jättebra...men vägde honom och han har gått upp till 10kg igen...ajaj...han måste ner till 9 kg igen...tjockis.
inte lätt när han inte får springa och härja av sig men vi får ha mer koll på maten och äntligen får vi ta längre promenader eftersom han mår så bra. hade ju fått ner honom till 9.8kg..var på god väg...men vi ger inte upp!!

då var det dags att äta lite middag nu och sen blir det hurtig kvällspromenad så palle förbränner lite....fett;)


MY DOG

var även på my dog i lördas med heidi, vi tog med oss palle och lasse eftersom man i år får ta med sig egen hund som inte ska ställas ut:) vi åkte ganska tidigt, ca 09.00 för att få hyfsad parkeringsplats och för att lasse o palle bara skulle få gå med en stund innan det blev för mycket folk runt 11-tiden!

vi hälsade på Karro som var där med sin skola på real gymnasiet och visade lite roliga saker med de hundar som de hade tränat med. Karro hade tränat med Nova, vår dagishund, en schäfertik, och hennes jättegoa matte Anneli var där och tittade på:) Nova och carro var jätteduktiga och verkade ha väldigt kul tillsammans. Nova skulle hoppa över några hinder för att ta en boll på slutet och sen hoppa över hindren tillbaka och lämna bollen till Karro igen.

Jag såg Fredrik steen några gånger och tänkte gå fram till honom och säga att jag tycker han är väldigt duktig och att jag älskar hans böcker, speciellt hans budskap om att vi måste leka mer med våra hundar och att vi måste ställa oss frågan, är min hund imponerad av mig? men han såg ut att ha fullt upp med det folk som var runt honom så det får bli nästa gång jag ser honom:)

köpte lite mer hundgodis,mest grisöron för det älskar vovvarna! och sen åkte jag hem men heidi stannade kvar och väntade på karro eftersom hon skulle gå runt efter att hon blev färdig med sin uppvisning.

Hade tänkt åka till gunilla efter igen men det var ju så trååkigt väder och att när man har varit på mässan och gått runt så mycket så blir man väldigt trött så det blev en sväng med vovvisarna hemma istället och sen  myste vi till det med god mat och fab hyrde en film, kapten america, som var.....förutsägbar! men ändå lite äventyrlig och det gillar ju jag.
Sen var det natti natti och sov så tungt:)

my dog:)

I fredas var jag på mässan kl 06.30 (sådär pigg haha) och mötte upp gunilla och henns uppfödare karin som har en kennel som heter dein hards. Karin hade med sig sin hane cornel som var sååå vacker och jättesöt!!. Gunilla hade med sig 2 av sina tjejer Minna och Elsa, Elsa är så go och ska alltid ta tassen runt en och kramas...så söt!!

det var väldigt skönt att vara där tidigt för då fick man lätt parkeringsplats och vi kunde ta en lite frukostpaus när vi hade installerat oss vid ringen. deras vovvar var så lugna och duktiga hela tiden, det är ändå inte så lätt med så mycket folk och hundar under samma tak.
Det blev köpt lite hundgodis och ett arrak klädställ som bara kostade 100kr. ett brunt ställ som var jättesnyggt:)

när klockan närmade sig 11 var man ganska trött så vi åkte hem , jag begav mig för att hämta mina hundar och följa med hem till gunilla men när jag väl kom hem blev jag väldigt trött och orkade inte åka till henne men det var ju så fint väder så jag tog på mig mina nya arrakkläder, tog in hundarna i bilen och åkte till balltorp där hundarna fick springa av sig i skogen.

Lasse fick spår på något och drog iväg med en väldigt snabb fart, känns lite jobbigt när han är borta för länge när vi är så långt borta från vårt hem, han kanske blir så till sig i spåret så han tappar bort sig när han spårat färdigt? men han kom tillbaka efter en stund med ett stort flås och verkade supernöjd haha!

när klockan närmade sig tre började solen försvinna och vi åkte hem igen, väl hemma var jag helt slut och somnade gott i soffan med palle liggandes på min mage, han är alltid snabbt uppe på sin ramp till soffan så fort jag är i soffan,han är min gosnalle.

RSS 2.0