låååång dag

igår var det en lång dag för mig, det började med ett besök för bosse hos grymma osteopaten Stefan Andreasson som finns på Hälsa och Helhet i kungsbacka (energigatan 9) som jag rekommenderar ALLA att gå med sina hundar, även om hunden inte har något problem med kroppen, utan bara för att göra en hälsokoll. precis som vi behöver massage eller gå till en naprapat,osteopat mm. ibland. Man måste ta hand om sig själv och sina djur.
Bosse har varit hos honom tidigare och då var han spänd i nacken,antagligen pga at han spänt sig hela vägen upp dit från när han opererades i käken. Men det fixade han och det har gått över, detta var för över 1 år sedan.
Denna gång berättade han att bosse hade en stor inflammerad knut i ryggraden
precis mellan skulderbladen så han fick hålla på där ett tag för att det skulle släppa.  Inte så konstigt att han inte tycker det är kul att hoppa in i bilen längre. Bosse älskar att åka bil men sista veckorna har han liksom inte velat hoppa in i bilen. stackars min "lilla" bebbe.
Bosse växlade mellan att njuta/snarka och att hoppa till lite av smärta när stefan tryckte på de rätta ställena för att få det att släppa i ryggen. Bordet han låg på räckte inte riktigt till för bosse så han fick ligga med huvudet i mitt knä. När vi var färdiga blev bosse som valp på nytt och ville pussas och kramas hela tiden, han hoppade upp på
bordet precis som om han inte hade fått nog, ge mig meeer massage försökte han nog säga haha!
stefan sa till mig att massera på vissa ställen på hans rygg och använda arnika liniment 1 gång/dag och sedan ska han få Fortodol (gurkmeja) 1tablett om dagen mot inflammation. Stefan du är bäst!! tack så jättemycket. Bosse hoppade in lätt som en fjäder i bilen när vi skulle åka hem:)

sen var det full fart till dagiset för att gå på promenad med alla dogsen. Tippan löper nu så det blir lite mer planering inför prom så inte de stackars hanarna blir tokiga. Inte heller gå samma vägar i skogen där tippan har kissat heller för det hittar dom andra hur lätt som helst;)

sen på kvällen var det möte kl 20.00 för att planera alla tider för agilityn med palle. men innan det ska hundarna få rasta av sig och hinna äta lite. Hade lucas och daisy hos mig och lucas ska medicin 19.00 och sen får han äta  en timme efter det så jag stressade inte till mötet utan blev lite sen, bättre att jag tar hand om hundarna med rastning och maten innan för annars kommer jag bara ha bråttom hem sen. fabian var hemm med dogsen och kelade medans jag var på mötet. Det tog inte slut förrän 22.30! herregud, för mig var det ju läggdags för längesen. när jag kom hem var det dags för en liten rastning för dogsen innan jag kunde hoppa i sängen.
sen snarkade jag gott:) 

Orust(ellös) i helgen...igen

Vi har det så himla skönt och mysigt på ellös så vi åkte dit i helgen som var igen, och vi har redan bestämt att vi ska åka nästa helg oxå. Det känns som en minisemester varje gång vi är där:)

vi undrade var brumma hade tagit vägen, vi ropade och ropade men ingen brumma. Hon brukar alltid komma när man kallar på henne men inte nu så jag gick upp på övervåningen och  vad hittade jag som låg raklång och snarkade i SÄNGEN, jo brumma!!! hahaha!

 svårt att se kanske men det är brumma som fick för sig att hoppa upp i sängen och lägga sig PÅ fabian, med rumpan på hans huvud, tokig hund:)

ute på promenad runt ellös vid stranden, så vackert, men kalllllt!!

 det var en hal och brant backe ner till stranden, men det stoppade inte brumma som hade eld i stjärten!

fabian nere med hundarna, det tog lite längre tid för mig att gå ner på den hala trappan.

hoppla!! bosse in action hehe


bosse och bruma jagade palle förhan hade ett mumsigt isblock...tyckte dom!

tokpalle!
hallo,jag heter palle och älskar snö!!!

vacker natur och vackra hundar!!!

fabian hälsar på lucas

 fabian är sekunden från att få en blöt puss på näsan, hahaha så sött!!!

crank

kollar på filmen crank...den är så jäkla grym! speciellt scenen på torget när han måste ha sex med sin tjej mitt framför en stor folkmasa för att hålla igång sitt adrenalin,annars dör han. på kanal 6. haha!!!

tippans matte helena

vi hade ju en liten maskerad på dagiset häromdagen, jag kunde ju inte låta bli att klä ut hundarna eftersom jag hittade så billiga söta kläder på en sida på nätet( doggie.se) och då fick ju Tippan ha på sig poliskostymen:)
Matte skrattade gott när hon kom och skulle hämta sin vovve, vi passade även på att fota matte i den söta polishatten som kom me kostymen. kolla in vilken hot matte tippan har!!!;)

 hoppas det var ok att jag lade in kortet, det var ju jättefint!

nino

idag åkte söta lilla nino hem, han var en underbar liten chihuahua som älskade att busa med palle och gick efter mig vart jag än gick för att kolla vad jag gjorde. i början tyckte han att oj vilken stor vovve bosse är men allteftersom tiden gick så förstod han att bosse var snäll och han gick ofta fram och nosade över hela bosse när han låg och sov.nyfiket.


 en trött nino( betyder barn på spanska) vacker som ett lejon med sin man!

lööörda

skönt att det är helg, har blivit förkyld och då är det ju skönt att det är helg så man kan vila och bli frisk, var ändå uppe tidigt (07.00) dels för att ge lucas hans medicin men oxå för att alla hundar skulle på sina promenader innan jag åkte till sportlife för att träffa min personliga tränare. Han heter tobias och var jättetrevlig, han ska få sparka mig i rumpan så jag kommer i gång med träningen. får ju mycket motion på dagiset med alla promenader men känner att jag även behöver lite styrketräning för att bli bättre i min rygg.
fick diskbråck för några år sedan men det tränade jag bort, det spökar lite då och då och då är det bra med styrketräning. Var bara där för att prata om hur vi ska komma igång, ska dit på torsdag och börja träningen.
efter genomgången var det bara raka vägen hem och på med myskläder igen och kura ner mig och gosa med alla vovvar. finns det något bättre än att hundarna kommer och ska kramas och pussas, alltid lika glada.

underbara vackra Mozart

 Mozart älskar snön och vägrar att gå in:) då brukar han lägga sig och rulla i snön. han är underbar denna hund, så glad på livet, han är 12 år.

grattis wilma 4år

wilma fyllde 4år den 12 januari och då hade husse och matte(karoline och tomas) med sig tårta för att fira detta.
Det var en jättefin pannkakstårta med leverpastej och köttbullar. Oj vad stora ögon hundarna fick haha.

 wilma! eller är det en polkagris!?

mmmmmmmmmm.......

ser ut som om palle sover, men han ville inte ha på sig hatten så han håller på att dra av sig den haha



daisy var partysugen.



slicka rent den sista leverpastejen på min hand, det är så vi tvättar händerna på vårt dagis..haha nejdå.

maskerad

 daisy är på rymmen men nu lite trött:)
var inne på en sida som heter www.doggie.se och hittade roliga kläder till hundarna för grymt billiga priser så jag kunde inte låta bli, det är ju så kul och hundarna hade kul oxå.
 palle ser lite mager ut haha!

 milou rymde oxå från prison, så söt!!!

 tippan ficka vara polis och hålla ordning på alla rymlingar hehe.

 efter polisens jagande är det dax att vila lite, mysigt!

så söta!!!

nu e vi så trötta efter allt bus.

kan dom bli sötare, bianca orkar inte ens leka med bollen mellan benen längre haha, så glad att kortet blev så fint!!!


fint....

älskar sådana här kort, är så mysigt när alla vovvar får uppmärksamhet, förutom bosse då som hellre vill sova hehe!

mer ellös

ser ni vad det är jämte bosse??...jag...som snarkar haha...någon som fotat oss i vår tupplur(hallo,kolla mitt hår,snyggt..not!!!)

tittut


ett till kort när vi tupplurar, man får ju akta sig så bosse inte är kass i magen bara haha!!


ellös

bosse börjar mer och mer vilja sova i sängen, får snart köpa en till honom:)palle "pratar" och bosse undrar vad det är frågan om:)

gott med grisöra i snön

och sen sträcka lite på sig mmmmmm



palle vill hellre käka på sitt godis inne....i värmen

vår utsikt från sovrummet...kan det bli bättre?

ellös förra helgen

jag fabian palle och bosse flydde till ellös,orust förra helgen, vi hade det så mysigt och tyst, tvn var inte på något på hela helgen. Vi drack vin, åt god mat , tog många mysiga promenader med hundarna och njöt av vår utsikt mot havet.

hundarna ville vara ute hela tiden, så det var bara att öppna dörren och sen skällde dom när det var dags att gå in igen, bosse hade kunnat sova ute i snön om han fick:)


ny energi

idag hade vi sool och det var extra skönt att promenera idag. på första promenaden stack jag och karro med ett gäng hundar av stigen i skogen för att gå längre i i skogen upp på berget där vi släppte alla hundarna, förutom stackars tarja då som annars drar eftersom hon är jakt vovve. Istället får man förlänga hennes kopel med de andras koppel och sen springa  efter henne så oxå får springa och busa med de andra:).
det är så underbart att se dom springa i snön och ha så kul. dom varvar med att springa efter varandra. först jagar alla tippan som är så snabb i svängarna att de andra börjar gnälla för att dom inte får tag på henne sen byter dom och jagar någon annan. jag höll på att snubbla några gånger eftersom när vi går in i skogen så så vet vi aldrig vilken väg vi tar utan vi bara går och så hamnar vi någonstans, haha. man hoppar lite där, glider lite där och balanserar lite där. karro sat på rumpan lite när vi skulle bege oss neråt och då kan man ju inte
låta bli att skratta lite.
hon skrattade en hel del åt mig igår när hennes hund Lana drog sig runt mig  med sitt koppel och gjorde ett sådant ryck från karro att jag satte mig i snön på rumpan i en sådan fart, men det får man ju bjuda på.
konstigt den som inte ramlar i detta hala. man ser ju inte på vissa ställen där det är jättehalt under snön.
På andra promenaden tog elisabeth, karro och charlotte hundarna och gick till ett stort fotbollsplan som ligger nära näsetvägen där dom busade av sig så när dom km tillbaka var det många som gick för att snarka lite.
De som fortfarande ville busa var Yonas oc Roxan så dom fick vara i ett eget rum och "dansa" lite. så söta när dom busar!
Nu är jag hemma och ska lägga mig i ett varmt bad, så skönt, och bosse och palle ligger i en liten hög i en bädd och lyfter inte en tass.
trötta pojkar.


RSS 2.0